Torna aquest mes de juliol ‘l’Espai FIC-CAT’ al Roc de Sant Gaietà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 24/6/2022

Les regidories de Cultura i de Turisme de Roda de Berà, amb el suport del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, tornen a impulsar un any més, i ja en van tres, l’Espai FIC-CAT. Els espectadors i espectadores podran gaudir del millor cinema català en l’entorn privilegiat del Roc de Sant Gaietà, a l’antic port, els divendres de juliol a partir del dia 8 des de les deu de la nit.

En aquesta ocasió seran quatre sessions, programades els divendres del mes de juliol. L’Espai FIC-CAT s’estrenarà el 8 de juliol amb una sessió conjunta de curtmetratges triats per la nova direcció del Festival: Elsa, d’Albert Carbó; La banyera, de Sergi Martí; Diari d’un operador cinematogràfic, de Dani Seguí; i Llana Negra, d’Elisabet Terri.

La següent sessió arribarà el 15 de juliol amb Els dies que vindran, de Carlos Marqués-Marcet. La producció va obtenir el Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula al FIC-CAT 2019.

El 22 de juliol els espectadors i espectadores podran gaudir del llargmetratge Sis dies corrents, de Neus Ballús, la qual ha estat projectada al FIC-CAT 2022 dins de la selecció oficial, però fora de competició.

Finalment, el 29 de juliol es projectarà el llargmetratge Escape Room, d’Hèctor Claramunt, cinta que va aconseguir el Premi del Públic a la 14a edició del Festival amb molt bones crítiques. Una divertida comèdia que servirà per posar punt final a la tercera edició de l’Espai FIC-CAT.

Foto: Una imatge d’una edició passada de l’Espai FIC-CAT. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This