Creixell ja té cartell per la seva Festa Major i és obra de Susana Calvo

REDACCIÓ  – Creixell, 17/6/2022

‘L’art és el meu refugi’ és el títol de la proposta guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022. Obra de Susana Calvo Boira, de Sant Andreu de la Barca, el jurat n’ha valorat la seva creativitat, per ser representatiu del municipi per la seva originalitat.

La proposta guanyadora rebrà un premi de 150 euros i protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2022 de Creixell, que se celebrarà del 22 al 31 de juliol.  Betty Ghoul, creativa artística, dissenyadora gràfica i membre del Jurat ha explicat que de l’obra guanyadora s’ha valorat la seva creativitat, també la tècnica, que és molt plàstica així com que representa molt bé a Creixell i el sentit de les festes creixellenques.

La regidora de Festes, Pili Romero, ha valorat positivament la bona participació en el concurs d’enguany: “Estem contents de la bona resposta de participació. Sempre és difícil escollir un guanyador perquè totes les obres eren de qualitat, per això al jurat hi havia professionals de diferents vessants com la fotografia i el disseny gràfic.”

El jurat qualificador d’aquesta edició estava integrat per la regidora de Festes, Pili Romero, com a presidenta; Juani García, fotògrafa professional; Betty Ghoul, creativa artística i dissenyadora gràfica i Marta Vilaspasa, dissenyadora gràfica i presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This