El Catllar posa en marxa un procés participatiu per a la remodelació de la plaça Pau Sulé i Mensa

REDACCIÓ – El Catllar, 15/6/2022

Una sessió informativa oberta a la ciutadania al Centre Cultural aquest dijous, 16 de juny, a les set de la tarda, donarà el tret de sortida al procés participatiu que impulsa l’Ajuntament del Catllar per a definir el disseny de la remodelació de la plaça Pau Sulé i Mensa del municipi.

En aquest procés participatiu, els veïns i veïnes podran votar les diferents propostes de disseny i escollir aquella que s’ajusti més al que volen per la plaça. La ciutadania podrà participar de forma activa en les diferents fases que preveu el procés participatiu: la sessió informativa i presentació de les propostes i la de votació, promogudes per l’Ajuntament del Catllar.

El període de votacions serà:  via presencial, del 20 al 27 de juny a les oficines de l’Ajuntament del Catllar de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h, excepte festius; i via telemàtica, del 20 al 27 de juny a l’enllaç proporcionat a la pàgina web de l’Ajuntament del Catllar. Podran votar els catllarencs i catllarenques majors de 16 anys i que estiguin empadronat/da al municipi.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This