S’inicien els treballs d’aportació de 15.000 m3 de sorra a la platja d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 14/6/2022

Aquest dimarts, 14 de juny, han començat els treballs d’aportació de sorra al tram central de Botigues de Mar a la platja d’Altafulla. Es preveuen uns 15.000 m3 que es treuen del sector del Vinyet fins a Botigues garantint la seguretat del corriol. Les tasques s’allargaran fins el proper divendres, de 9 a 18 hores.

Costes de l’Estat es va comprometre amb l’Ajuntament d’Altafulla a fer aquesta actuació en la reunió que es va dur a terme el passat 18 de  maig amb l’alcaldessa Montse Castellarnau. Des del consistori altafullenc es va tornar a  reclamar que aquesta aportació no tingués les dimensions de les quals s’havien fet en els darrers anys, sinó que fos molt superior.

Foto: Una imatge dels treballs a la platja d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This