Conferència a càrrec d’Àlex Martín Escribà el 17 de juny en el marc del Festival Creixell Crims

REDACCIÓ – Creixell, 13/6/2022

El proper divendres, 17 de juny, a les 19 hores, a Cal Cabaler, se celebrarà un nou acte previ de Creixell Crims, el Festival de novel·la criminal en català, que es portarà terme a la localitat del Baix Gaià el proper mes de juliol. Es tracta d’una conferència obert a tothom a càrrec d’Àlex Martín Escribà, una de les persones que més sap d’aquest gènere a l’Estat.

Àlex Martín Escriba és professor de llengua i literatura catalanes i codirector del Congrés de Novel·la i Cinema Negre de la Universitat de Salamanca. Part de la seva activitat investigadora se centra en  l’estudi del gènere negre i policíac en llengua catalana i castellana.

És l’autor de Rafael Tasis, novel·lista policíac (2015); Jaume Fuster, gènere negre sense límits (2018); Escrits  policíacs (2020), i coautor de Catalana i criminal (2006), La cua de palla: retrat en groc i negre (2011), Continuarà…: sagas literarias en el género negro y policiaco espanyol (2017) i Trets per totes bandes, l’època clàssica de la novel·la negra i policíaca. Volum I (2019) i Trets per totes bandes, l’època contemporània de la novel·la negra i policíaca. Volum II (2021).

Foto: Àlex Martín Escribà, protagonista de la nova jornada prèvia del Creixell Crims. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This