En marxa el cinquè Concurs de Poesia de Roda de Berà amb un premi de 150 euros per al millor

REDACCIÓ – Roda de Berà, 8/6/2022

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Roda de Berà, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu, ha convocat el cinquè Concurs de Poesia de Roda de Berà amb els objectius de promoure la cultura i l’afició a la poesia en la seva faceta més creativa, i donar a conèixer l’obra dels participants.

Hi podrà participar qualsevol persona major de 18 anys que presenti la seva obra, de tema lliure, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, abans del 10 d’agost.

La presentació i la lectura de les poesies participants, així com l’anunci del nom del guanyador o guanyadora, es farà en un acte públic el 20 d’agost, a les 20 hores, a la plaça dels Pins, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu.

El jurat estarà presidit per Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes, i format per persones vinculades al món cultural de Roda de Berà. La millor poesia serà premiada amb 150 euros, i la segona amb 50 euros. També es lliurarà un accèssit.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This