Taller d’enigmes a la Biblioteca de Creixell el 13 de juny

REDACCIÓ – Creixell, 10/6/2022

Aquest proper dilluns, 13 de juny, la Biblioteca Municipal de Creixell organitza una nova activitat: el Taller d’enigmes. L’objectiu és que infants i joves se sentin com a detectius desxifrant enigmes i codis secrets. Aquesta és una activitat organitzada dins el marc del Festival de novel·la criminal en català Creixell Crims.

De 17 a 18:15 hores, dedicat als nens i nenes de segon a sisè de primària, es presentarà ‘Il·lusions òptiques’ o com els nostres sentits ens poden enganyar i el taller d’enigmes.

De 18:45 a 20 hores, arribarà el torn de  joves i adults, a partir dels 12 anys, amb ‘Es pot viatjar en el temps’, evidències arqueològiques d’objectes trobats fora del seu temps i el taller d’enigmes.

. Les inscripcions es poden fer al telèfon 977803400 o el WhatsApp 607871054.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This