Altafulla acull el tercer Torneig benèfic de Quidditch l’11 i 12 de juny

REDACCIÓ – Altafulla, 10/6/2022

El Quidditch, l’esport que va nèixer a partir de les novel·les de Harry Potter, torna a Altafulla. Els dies 11 i 12 de juny amb la 3a edició del Torneig del Drac Maragda, que per primera vegada se celebra a la vila.

Es tracta d’un torneig benèfic, que enguany se centra en donar suport a la campanya de l’Associació Catalana per a la Integració d’Immigrants LGTBI+, que pretén oferir habitatges d’emergència a persones refugiades del col·lectiu, que siguin vulnerables.

A diferència de les competicions de Quidditch, el Torneig del Drac Maragda és una proposta en la qual els jugadors i jugadores s’inscriuen de manera individual. Els equips es formen el mateix dia, cosa que dona l’oportunitat de jugar amb esportistes d’altres països, amb els diferents beneficis que comporta, tant en l’àmbit esportiu com cultural. L’altra particularitat d’aquesta competició és l’ús de cartes amb les quals s’afegeixen normes i es pot condicionar el partit. És a dir, es barreja el Quidditch amb el que seria un joc de cartes.

Cal recordar que l’estrena d’aquest esport a Altafulla va ser el 2017 amb una jornada d’exhibició, seguida de la Copa Catalana, que va tenir lloc el 2019. Després, la pandèmia de la Covid-19 ha impedit el retorn fins tres anys després.

L’horari del Torneig del Drac Maragda és el següent: el dissabte, de 8.30h a 18h, i el diumenge, de 9h a 15.30h. Com és habitual, la seu és l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This