Joan Maria Vidal interpretarà ‘Trampes de zorros’ al Catllar el 18 i 19 de juny

REDACCIÓ – El Catllar, 9/6/2022

L’actor i dramaturg baixgaianenc  Joan Maria Vidal pujarà novament a l’escenari del Centre Cultural del Catllar aquest mes de juny per presentar una nova obra que ha escrit: Trampes de zorros. Però aquest cop ho farà sol i dirigit per Mònica Pérez.

Seran dues funcions -dissabte 18 de juny i diumenge 19 de juny a les 19:30 hores- i les entrades estan a la venda per 8 euros a www.entreapolis.com i també els dies 16 i 17 de juny a les 19:00 hores al Centre Cultural del Catllar.

Trampes de zorros parteix d’un text que Vidal va enviar a un concurs de monòlegs teatralitzats organitzat per l’SGAE. Per això, part del text és en català i l’altre en castellà. L’autor explica que se li va ocórrer una idea “original, divertida i difícil” i és que el personatge de l’obra pateix un trastorn de personalitat múltiple. D’aquesta manera, podreu veure Vidal parlant amb accent argentí.

Reconeix Vidal que una de les dificultats d’interpretar Trampes de zorros és passar del català a un castellà amb accent “porteño” i agraeix el treball fet aquests mesos amb la directora, Mònica Pérez. No ha estat l’únic muntatge teatral en què ha coincidit amb la barcelonina, ja que el mes de maig va coprotagonitzar amb Mireia Araez el muntatge Paraules que no són fàcils de dir al Microteatre de Barcelona, que també es va poder veure al Festival Tarraco Crea.

Serà una obra especial per a Joan Maria Vidal, ja que complirà els 40 anys el 19 de juny, el segon dia de representació del monòleg.

Foto: Joan Maria Vidal i Mònica Pérez. / CEDIDA

Podeu veure l’entrevista que el Jordi Salvat li va fer uns mesos a Joan Maria Vidal per Torredembarra Actualitat TV. 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This