L’Ajuntament d’Altafulla inicia una reorganització d’illes de contenidors

REDACCIÓ – Altafulla, 8/6/2022

L’Ajuntament d’Altafulla ha iniciat, més enllà del reforç del servei de recollida per als caps de setmana i l’estiu, la reorganització d’illes de contenidors tal i com es va avançar fa uns dies des del consistori. En aquest sentit, divendres passat, 3 de juny, ja es va instal·lar una illa de contenidors, de cinc unitats, a l’Ermita de Sant Antoni per donar servei especialment a l’empresa de restauració que hi ha en aquesta zona.

Aquesta setmana se seguiran amb els canvis. Es completarà amb tres unitats més l’illa actual del carrer Roquissar, i també s’instal·larà una nova illa de contenidors (5 unitats per a les fraccions d’envasos, paper i cartró, vidre, fracció orgànica i de rebuig) al carrer Vista Alegre, al barri dels Munts.

La plaça Boters, un dels punts més problemàtics al barri marítim, on hi ha instal·lats un total de dotze unitats de contenidors, passarà a tenir-ne set, i els cinc restants es traslladaran al carrer Enviada.

Altafulla neta

Des del consistori, la regidora de Medi Ambient, Marisa Méndez-Vigo, més enllà de la reorganització d’illes de contenidors i del reforç del servei de recollida, ha recordat que cal que la ciutadania “ajudi a tenir Altafulla neta”.

Per això, ha recordat hàbits que podem fer per mantenir el municipi amb les millors condicions. Hàbits com reciclar i dipositar els residus en el seu contenidor corresponent; fer un bon ús de les papereres i fer-les servir per llençar-hi residus com xiclets, pipes o burilles apagades de cigarretes, així com recollir els excrements dels animals i dipositar-los en el contenidor corresponent.

L’edil també ha recordat que l’Ajuntament d’Altafulla compta amb un servei de recollida de voluminosos, que passa un cop a la setmana a l’estiu. Per fer-lo servir cal contactar amb el consistori trucant al 977 65 00 08 o enviant un correu electrònic a recepcio@altafulla.altanet.org; així com també es té l’opció de la deixalleria de Torredembarra, oberta de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores, i el diumenge de 10 a 15 hores.

Des del passat diumenge 5 de juny, l’Ajuntament d’Altafulla ha iniciat la campanya ‘platja sense burilles’ que té l’objectiu de preservar la salut de la ciutadania, especialment la dels infants, així com protegir el medi ambient, greument afectat per la contaminació que generen les burilles.

Foto: Una de les illes de contenidors d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This