Comencen els treballs per portar sorra a la platja Llarga de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 8/6/2022

Aquest dimecres, 8 de juny, han començat els treballs per treure sorra de la platja de la Pallisseta de Roda de Berà per portar-la fins a la platja Llarga, del mateix municipi. Es dragaran 3.000 metres cúbics, i la resta de sorra necessària (fins als 8.000) s’extraurà de la platja Costa Daurada.

Aquests els treballs els impulsa el departament provincial de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica, després del compromís adquirit per l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, del subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté, i el cap del Servei Provincial de Costes a Tarragona, amb Antoni Espanya en una reunió que es va portar a terme el passat 1 de juny.

Per seguretat, l’Ajuntament de Roda de Berà recomana que durant aquests dies, mentre durin els treballs, si es va a la platja es triï la Costa Daurada o el tram sud de la platja Llarga.

Foto: Una imatge dels treballs a la platja de la Pallisseta de Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This