Valents escull la seva junta local a la Pobla de Montornès amb el regidor Iván García al capdavant

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/6/2022

Iván García, actual regidor del grup municipal de Valents, és el president de la primera junta local de la Pobla de Montornès. Iván García Pérez, nascut el 1977 a el Puerto de Santa María, va ser el número dos de la candidatura de Centrats el 2019 i forma part del govern municipal com a regidor de Serveis municipals, Manteniment, Neteja i Via pública. Recordem que fa uns mesos els dos regidors de Centrats van passar a Valents.

Un altre regidor, en aquest cas no adscrit -va liderar la llista de PP el 2019-, Félix Lillo, és secretari general. Completen la junta local de Valents Martí Virgili a la secretaria de comunicació, i Miriam Paloma i Alicia Cabello com a vocals.

Foto: Iván García és el president de la junta local de Valents a la Pobla. / LA PIGOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This