La creixellenca Íngrid Palomares participa en el film ‘Sin ti no puedo’

REDACCIÓ – Creixell. 3/6/2022

La jove actriu creixellenca Íngrid Palomares continua amb la seva carrera en el mon del cinema i a partir d’aquest cap de setmana la podreu veure a Sin ti no puedo, la nova pel·lícula de Chus Gutiérrez (Retorno a Hansala, Sexo Oral i El Calentito),

Es tracta d’un intens thriller emocional protagonitzat per Alfonso Bassave, Maite Perroni i Mauricio Ochmann. Aquest dimecres, 1 de juny, es va fer la premier al Palacio de la Prensa de Madrid amb la presència de tots els actors i actrius, entre els quals l’Íngrid.

A la jove creixellenca la vam poder veure fa dos estius a Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra, pel·lícula dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. A Segura l’acompanyaven Toni Acosta, Leo Harlem, Silvia Abril i Loles León entre altres. La pandèmia ha complicat molt poder participar en altres produccions cinematogràfiques, però a l’Íngrid si que l’hem pogut veure en alguns espots publicitaris, com el de Tulipán.

Foto: Íngrid Palomares durant la premier a Madrid de Sin ti no puedo. / FACEBOOK

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This