Un acte vandàlic malmet el mural feminista de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 31/5/2022

Aquesta nit-matinada del 31 de maig, el mural feminista de la Rambla de les Moreres de Creixell ha aparegut malmès per un atac vandàlic, amb lemes a favor del patriarcat i dibuixos de mal gust.

Aquesta pintura mural per la igualtat de gènere i contra la violència masclista va ser realitzada per les voluntàries del col·lectiu feminista creixellenc Papallones Liles, amb el suport de les dones creixellenques i l’àrea de la Secretaria de la dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell. Aquest mural s’ha convertit en un símbol més del moviment feminista de Creixell.

Des de l’Ajuntament de Creixell han expressat la condemna “ferma, enèrgica  i sense pal·liatius” a aquests actes vandàlics contra el mural.  “La intolerància no té cabuda a Creixell, el vandalisme i la violència masclista són inadmissibles.  Creixell som una vila oberta i lliure per no acceptar de cap manera comportaments com aquest”, mantenen des del consistori creixellenc.

Des de l’àrea de la Secretaria de la dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora Chelo Picon, reiteren el nostre compromís per arranjar els desperfectes ocasionats al mural i a perseverar contra les bretolades, la violència masclista i l’intolerància al municipi.

Foto: Una imatge de com ha quedat el mural creixellenc després de l’atac. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This