L’Ajuntament de la Pobla de Montornès tanca el 2021 amb gairebé dos milions d’euros de romanent positiu

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 31/5/2022

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha tancat l’exercici 2021 amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de 1.968.560,79 euros. En només tres anys, des de els 2019, el consistori poblenc ha liquidat els deute de 322.027,38 euros amb les entitats bancàries i ha augmentat la tresoreria de forma exponencial, una fita que la pandèmia de la Covid-19 no ha impedit. Cal tenir en compte que el pressupost municipal de la Pobla per aquest 2022 no arriba als 2,6 milions d’euros.

L’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, afirma que “la salut financera sòlida de la corporació ens permetrà continuar les inversions i millores pel nostre municipi, com la millora de l’enllumenat, la col·locació d’hidrants o l’adequació de la plaça de la Bassa però també en la millor de serveis com la jardineria i la neteja.”

Durant aquest mandat s’han congelat els impostos, s’han incorporat noves bonificacions, com el 50% de l’IBI en la instal·lació de plaques fotovoltaiques, el 100% en la taxa d’ocupació de les terrasses per a bars i restaurants o el 50% en la taxa de la llar d’infants per a les famílies monoparentals.

“Però el més important, s’han fiscalitzat i regularitzat totes i cada una de les factures que rep l’Ajuntament, eliminant serveis duplicats o eliminant totes aquelles que es consideraven innecessàries i que llastraven el nostre pressupost, com línies de telèfons mòbils no identificats o serveis que no es realitzaven correctament”, afirma Larios, que afegeix: “A més a més, d’uns canvis del funcionament intern en l’equip de govern que ens ha permès augmentar l’eficiència de la gestió i així optar al màxim de subvencions supramunicipals.”

Foto: El consistori poblenc exhibeix uns números molt positius. / AJ POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This