La Pobla de Montornès ja té el seu mural contra la violència de gènere

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 30/5/2022

Aquest diumenge, 29 de maig, la Pobla de Montornès ha presentat el ‘Mural contra la violència de gènere’ situat a l’aparcament de l’avinguda Catalunya i realitzat pel veí del municipi Jordi Galindo. La presentació s’ha fet en un acte festiu i cultural, implicant a la ciutadania, que han rebut polseres contra la violència de gènere.

Ha començat amb una cercavila i encesa de la Bèstia de la Pobla i el Gall dels Amics de Montornès, i després s’ha fet un concert-vermut amb Ellas Music Band. A la tarda, s’ha portat a terme la representació de tres obres de teatre amb píndoles.

Foto: Un moment de l’acte de presentació. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This