Cal Cabaler de Creixell acull des del 29 de maig l’exposició de fotografia ‘Dies internacionals de maig’

REDACCIÓ – Creixell, 27/5/2022

El diumenge 29 de maig, a les 11:30 hores, tindrà lloc a Cal Cabaler, la Casa de Cultura de Creixell, la inauguració de l’exposició de fotografia “Dies internacionals de maig”, a càrrec de l’Associació de fotografia, astronomia i art (AFAA). Hi haurà un vermut per a tots els assistents a l’acte.

Aquesta entitat té com a finalitat impulsar el coneixement i la divulgació de la fotografia en l’entorn immediat, tot aprofitant la rica història i diversitat de l’entorn i del país. L’exposició romandrà oberta des del 29 de maig al 30 de juny.

Foto: Alguna de les fotografies que es podrà veure a l’exposició de Cal Cabaler. / AFAA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This