Concurs de cartells per a la Festa Major de Sant Jaume 2022 de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 21/5/2022

A partir del 30 de maig i fins al 15 de juny de 2022 s’obre el termini per presentar dissenys al Concurs de cartells de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell 2022, que tindrà lloc entre els dies 22 i 31 de juliol. El treball guanyador serà la portada del llibret de Festes i la imatge del cartell oficial de les festes d’enguany. El cartell guanyador rebrà un premi de 150 euros.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació dels treballs. El cartell ha d’estar basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major creixellenca, i haurà d’incloure el lema  “FESTA MAJOR DE SANT JAUME CREIXELL, del 22 al 31 de juliol de 2022.”

El guanyador es farà públic el dia 17 de juny de 2022 al web municipal i a les xarxes socials. S’atorgarà un únic premi valorat en 150 euros pel treball escollit. El lliurament del premi tindrà lloc al balcó de l’Ajuntament el dia 22 de juliol durant el pregó de Festa Major.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This