El govern espanyol invertirà més d’1,5 milions d’euros en diverses platges, entre les quals d’Altafulla i Roda de Berà

REDACCIÓ – Altafulla / Roda de Berà, 20/5/2022

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic invertirà al litoral de la demarcació de Tarragona un total de 1.530.000 euros per a la millora de les platges de diversos municipis. A la partida anual de 230.000 euros s’afegeixen les obres d`emergència proposades pel servei provincial de Costes que han estat aprovades recentment amb una aportació extraordinària de 1.300.000 euros.

Fins els moment s’ha regenerat la platja Llarga de Tarragona amb sorra de la platja de la Paella de Torredembarra i aquesta propera setmana s’actuarà a la del Miracle i l’Arrabassada. En les properes setmanes es millorarà l’estat de diverses platges entre les quals n’hi ha dues del Baix Gaià: la platja d’Altafulla i el tram nord platja Llarga de Roda de Berà

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha volgut especialment al servei de Costes del MITECO tota la feina realitzada fins ara que ha permès una important injecció de diners per a poder portar a terme aquestes obres d’emergència que repararan en bona mesura els danys causats pels temporals marítims, de vent i pluja, produïts els mesos de març i abril de 2022.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This