Roda de Berà busca cartell per la Festa Major 2022 amb un concurs

REDACCIÓ – Roda de Berà, 17/5/2022

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Festes, ha posat en marxa el concurs per triar el que serà el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022, que tindrà lloc entre els dies 19 i 26 d’agost, així com la portada del llibret que el consistori edita cada any amb la programació dels actes.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. Aquest, estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2022 Roda de Berà”, i “19 al 26 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no pot esdevenir una reproducció total o parcial d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors/es. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 21 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 22 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 23 de juny a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This