El nou cartipàs municipal d’Altafulla dona protagonisme a Marisa Méndez-Vigo i Francesc Farré

REDACCIÓ – Altafulla, 18/5/2022

Hem tardat més d’una setmana a saber la composició del nou cartipàs de l’Ajuntament d’Altafulla després que el passat dimarts 10 de maig una moció de censura situés Montse Castellarnau (Alternativa) enlloc del republicà Jordi Molinera, però finalment s’ha donat a conèixer. El nou govern altafullenc està integrat per l’alcaldessa i quatre regidors -tres del seu partit i un de Junts, Hèctor López Bofill-, mentre una de les signants de la moció, Natalia Sanz n’ha quedat voluntàriament fora, i encara s’ha de veure, tal com es va anunciar després de la signatura de la moció de censura el 26 d’abril, quines carteres gestionarà el regidor no adscrit, Xavier Rofes, tot i que el titular a nivell legal serà Francesc Farré.

Precisament Farré i la seva companya de grup Marisa Méndez-Vigo són els edils que acumulen més competències. Méndez-Vigo, que serà la primera tinent d’alcalde, Gestionarà. Urbanisme, Medi Ambient, Habitatge, Participació Ciutadana, Polítiques Feministes.

Francesc Farré, segon tinent d’alcalde, acumula Hisenda, Comunicació, Administració Electrònica, Transparència i Accés Informació Pública, Benestar Social, Gent Gran, Salut  i Protecció Animal. Cal veure de quines competències en cedeix la gestió a Xavier Rofes.

Jaume Sánchez, tercer tinent d’alcalde, serà el titular de Comerç i Turisme, mentre que l’únic regidor de Junts per Altafulla,  Héctor López Bofill gestionarà Cultura, Ensenyament i Esports, però no formarà part de la junta de govern.

La presidència de la Comissió Informativa d’Urbanisme i Medi Ambient és per Marisa Méndez-Vigo i la de la Comissió Informativa d’Hisenda i Transparència i la de la Comissió Especial de Comptes per a Francesc Farré Camps.

Per la seva banda, l’alcaldessa reté Seguretat, Serveis municipals, Personal, Festes i Joventut.

Foto: Montse Castellarnau signant la moció de censura el passat 26 d’abril acompanyat dels altres regidors que també la van signar. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This