Xerrada al voltant del canvi climàtic i territori aquest 13 maig al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 11/5/2022

MO1-TERRITORI organitza aquest divendres, 13 de maig, una nova xerrada, amb el títol ‘Territori, sostenibilitat, jove pagesia i canvi climàtic’. Serà a la sala polivalent del Centre Cultural del Catllar a les 19:30 hores, dins del cicle ‘Xerrades d’interès local’.

A l’acte hi participaran: Francesc Burjachs, investigador de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES); Lluís Gurrera, portaveu de la Plataforma SOS Costa i Camp de Tarragona; i Josep Armengol i Josep Fortuny, joves pagesos del Catllar.

Foto: Un dels participants a la xerrada serà Francesc Burjachs, investigador de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES); / MO1-TE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This