Presenten el nou Esplai Infantil d’Altafulla de la mà de Viu Lleure

REDACCIÓ – Altafulla, 6/5/2022

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala el coalcalde Jordi Molinera, ha presentat aquest divendres, 6 de maig, el nou Esplai Infantil d’Altafulla. Es tracta d’un nou projecte impulsat des de l’àrea de Joventut del consistori que gestionarà l’entitat altafullenca Viu Lleure.

L’objectiu de la nova proposta és posar en valor, tal com ha explicat el seu responsable, Jesús Cayuela, “l’educació no formal per treballar amb els infants els valors i la socialització amb el seu entorn”, com ja es fa en els diferents casals d’esplai de Setmana Santa i l’estiu que es duen a terme a la vila.

Per la seva banda, el coalcalde Jordi Molinera, s’ha mostrat satisfet amb la nova proposta i ha recordat que es tracta d’un projecte que “neix dels Presssupostos Participatius, com una de les propostes guanyadores, on un grup de famílies van demanar precisament endegar iniciatives com aquesta”

L’inici de l’Esplai Infantil d’Altafulla comença precisament aquest dissabte, 7 de maig, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) ubicat a l’Era de l’Esteve, i ho farà regularment tots els dissabtes a partir d’ara, de 10 a 13 hores.  La posada en marxa de l’Esplai Infantil coincideix també amb l’ampliació de l’oferta lúdica per als joves més grans de 12 anys, que podran gaudir de l’espai que els ofereix el PIJ, més enllà dels dies entre setmana. Dissabtes a la tarda també comptaran amb un espai on desenvolupar les seves activitats.

L’acte ha estat encapçalat pel coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera; la tècnica de Joventut, Sandra Ballester, i el coordinador de Viu Lleure, Jésus Cayuela.

Foto: Un moment de la presentació del nou Esplai Infantil d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This