Alternativa Altafulla presenta dues instàncies per saber si es pot realitzar l’obertura del Casal La Violeta

REDACCIÓ – Altafulla, 5/5/2022

Alternativa Altafulla qüestiona que es pugui celebrar l’obertura de portes del Casal La Violeta, previst per aquest divendres, 6 de maig, a les ser de la tarda. L’actual principal grup de l’oposició altafullenca manté que hi ha un informe desfavorable de Bombers de la Generalitat que no permet l’acte, ja que els obres no estan acabades.

Per això, la seva portaveu, Montse Castellarnau, ha presentat dues instàncies al registre municipal per saber si el que qualifiquen d”acte polític” compleix amb la normativa vigent. La primera va ser entrada el dia 1 de maig i la segonam el 4 de maigm demanant la màxima urgència donada la imminència de l’acte.

Recordem que aquest acte es farà quatre dies abans de la votació de la moció de censura presentada per l’Alternativa Altafulla, Junts per Altafulla, ARA Altafulla i el regidor no adscrit i que vol situar Montse Castellarnau a l’alcaldia enlloc de Jordi Molinera i Alba Muntadas, actuals coalcaldes.

Foto: El Casal La Violeta d’Altafulla obrirà portes després d’anys obres. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This