L’EINA-ERC fa una crida a la ciutadania a desactivar la “moció de la mentida” a Altafulla

JORDI SALVAT – Altafulla, 29/4/2022

L’EINA-ERC ha fet una demostració de força a Altafulla aquest divendres, 29 de maig, a la tarda, aplegant a la plaça del Pou desenes de persones, entre ciutadania i càrrecs territorials dels republicans. El coaalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha tingut paraules molt dures per als signants de la moció de censura que el proper 10 de maig s’haurà de votar i, si tot va com està previst, posarà fi a gairebé tres anys d’alcaldia republicana i Molinera serà substituït per Montse Castellarnau (Alternativa). Els ha acusat d’”aprofitar una desgràcia per aconseguir el que no van assolir a les urnes el 2019”

“Encara no està tot dit per al 10 de maig. Estem a temps de desfer la moció de la mentida”, ha afirmat Molinera, que ha animat a la ciutadania congregada a mobilitzar-se i parlar amb altres veïns i veïnes per pressionar els regidors signants i desactivar la moció de censura: “Hem d’aturar aquesta farsa, aquesta mentida.”

A Molinera l’han acompanyat, a més de veïns i veïnes de la vila, càrrecs orgànics com la presidenta d’ERC al Camp de Tarragona, Irene Aragonès, o el de la comarca del Tarragonès, Jordi Gené; alcaldes com Pau Ricomà (Tarragona), Eduard Rovira (Torredembarra), Joan Morlà (El Catllar), Francesc Larios (La Pobla de Montornès) i Eudald Roca (la Secuita) i diputats com Carles Castillo o Jordi Salvador.

Obertura del Casal La Violeta el 6 de maig

“Segur que en aquests tres anys hem comès errors, però som honestos i anem amb la veritat per davant. I des de dissabte estem treballant per trobar solucions per pla platja mentre altres estaven preparant la moció de censura”, ha afirmat el coalcalde d’Altafulla, que ha defensat l’acció del “govern republicà i de canvi” dels darrers tres anys i ha anunciat l’obertura del Casal la Violeta amb una jornada de portes obertes per a la ciutadania el dissabte 6 de maig i la connexió al CAT del subministrament d’aigua a la urbanització Brises del Mar. Considera que  aquests anuncis encara desacrediten més la presentació de la moció de censura.

La coalcaldessa, Alba Muntadas, per la seva banda, ha fet una defensa aferrissada del pla de gestió de la platja basat en “criteris científics i tècnics” i que el seu objectiu és trobar el punt entre les dinàmiques naturals d’un ecosistema com la platja amb la importància que té com a motor econòmic del municipi. Ha recordat que es viu una situació d’emergència climàtica i que Altafulla no és un cas aïllat. Muntadas també ha destacat l’impuls per part del govern liderat per l’EINA de les polítiques socials -com el pla d’habitatge-, les polítiques feministes i la gestió dels residus. La coalcaldessa ha criticat també que s’hagi aprofitat una desgràcia com és l’esfondrament de part d’un restaurant com a excusa per una moció de censura.

Foto: Una imatge de l’acte organitxzat per l’EINA-ERC a la plaça del Pou. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This