Taller gratuït a la Pobla de Montornès sobre la fotografia estenopeica

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 28/4/2022

L’Associació de Fotografia, Astronomia i Art, de la Pobla de Montornès, aprofitant que l’últim diumenge d’abril se celebra el Dia Mundial de la Fotografia Estenopeica (WPPD), ha organitzat un taller gratuït tant per a tots els amants de la fotografia estenopeica, com la gent que mai hi ha tingut contacte, per tal que aprenguin a crear les seves pròpies càmeres i poder fer fotografies gaudint d’aquesta tècnica.

Al taller, que es realitzarà el diumenge dia 1 de maig a la sala d’associacions situada al voltant de Mas Solé, s’explicarà com construir una càmera estenopeica, què és una càmera fotogràfica sense lent, ja que entenem per fotografia estenopeica aquella en què no s’empra cap sistema òptic, és a dir, lents que ens ajudin a enfocar.

Aquesta càmera consta d’una capsa estanca a la llum, amb només un petit orifici (estenop) per on hi entra la llum i un material fotosensible.

Un cop construïda, es farà una fotografia a les proximitats de Mas Soler i la revelaran amb una la tècnica analítica (Argentica). Us podeu apuntar a través del telèfon 629 70 99 84.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This