Es reforça amb grans sacs de sorra la base del restaurant Voramar Cal Vitali d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 28/4/2022

Deu sacs gegants que actuaran com a suport de l’estructura i hauran d’evitar afectacions més greus en cas que es reprodueixin els temporals dels últims dies s’han situat sota el restaurant Voramar Cal Vitali aquest dijous, 28 d’abril. L’emblemàtic establiment altafullenc va patir un esfondrament parcial el passat Dia de Sant Jordi a causa d’un temporal marítim, que es va emportar part de la sorra que sustentava l’edifici.

D’aquesta manera es vol donar estabilitat en un futur immediat al Voramar Cal Vitali, que no tenia fonaments i s’assentava sobre la sorra i impedir que acabi de caure i  arrossegar altres parts de l’edifici. És per això que, un cop s’ha apuntalat i s’ha desenrunat la zona, s’ha col·locat a la base del restaurant un gran volum de sorra.

Es tracta d’una intervenció que es va acordar entre l’Ajuntament d’Altafulla i Costes de l’Estat arran dels episodis meteorològics intensos que han castigat Altafulla les darreres setmanes i que van tenir el seu moment àlgid dissabte passat dia 23 d’abril, amb l’esfondrament de part d’aquest establiment ubicat a la platja altafullenca.

Actuacions al passeig de Botigues de Mar

Des de Costes també es preveu intervenir en els punts del passeig de Botigues de Mar que presenten desperfectes greus i treballar per garantir-ne l’estabilitat mentre no es procedeix a fer les aportacions de sorra de finals de maig o principis de juny, tal com preveu la direcció estatal i contempla el pla de gestió de la platja.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This