La Sínia celebra el seu 25è aniversari amb una jornada d’activitats el 14 de maig

REDACCIÓ – Altafulla, 27/4/2022

L’Associació Ambiental La Sínia compleix enguany 25 anys i ho vol celebrar amb una sèrie d’activitats el proper dissabte 14 de maig a l’Ermita de Sant Antoni de Pàdua d’Altafulla. La jornada arrencarà a les 11:00 hores amb tallers i una visita guiada per l’entorn i a les 13:00 hores es farà la presentació i la lectura del manifest.

A les 13:30 hores està previst un vermut amenitzat per Ellas Music Band i, tot seguit, dinar amb paella d’arròs. A les 16:00 hores, es representarà ‘Polipoesia, a càrrec de Gaianada i, a continuació, continuaran els tallers i es farà un concurs d’ocells i un tast de vins. La jornada acabarà amb un concert fi de festa amb Broadway.

En uns dies concretaran el preu del dinar i obriran les inscripcions als tallers. Més informació a voluntariat@riugaia.cat.

Foto: Els voluntaris de l’’Associació Ambiental La Sínia compleixen 25 anys treballant arreu el territori del riu Gaià. / LA SÍNIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This