El temporal de mar també descalça part de la terrassa d’una guingueta de la platja Llarga de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 24/04/2022

El fort onatge d’aquests darrers dies també ha fet estralls a la platja Llarga de Roda de Berà. Concretament ha descalçat part de la terrassa d’una guingueta a la platja rodenca com es pot veure en la imatge.

Les onades de les últimes hores, amb registres de més de tres metres, han provocat el descalçament de sorra que hi havia sota d’una estructura amb pilars d’aquesta guingueta popularment coneguda a Roda. Amb tot, no s’ha hagut de lamentar cap ferit.

El temporal de mar continuat d’aquests dies ha provocat altres danys al litoral del Baix Gaià com a Altafulla. L’embat de les onades va provocar ahir que s’esfondrés part de la terrassa del restaurant Voramar Cal Vitali.

L’onatge va fer que bona part del gruix de sorra sobre el que s’assentava la construcció, de mitjans del segle passat, fos engolida per l’aigua i deixés de complir la seva funció.

FOTO: TDB Actualitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This