La 13a Marxa per les Terres del Gaià se celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig

REDACCIÓ – Altafulla, 10/4/2022

Després de la suspensió de 2020 i l’adaptació a les restriccions pandèmiques el 2021, aquest 2022 torna la Marxa per les Terres del Gaià, organitzada per l’Associació Terres del Gaià, amb una 13a edició normalitzada, de Santa Coloma de Queralt a Tamarit, sense mascaretes, sense límit d’aforament i caminant tots plegats. Enguany no es preveu dormir en ruta cap dia.

El primer dia es pot pujar amb autocar, sortint des d’Altafulla anirà fent parades per recollir participants que durà a l’inici de la Marxa a Santa Coloma, on es farà un esmorzar. La resta de jornades cada participant s’haurà d’organitzar per anar al lloc de sortida i retornar a l’arribada.

El dinar de la jornada 1 i 2 se l’ha de portar cadascú. Hi haurà berenar-sopar a l’arribada. La primera etapa és la més llarga, uns 26 quilòmetres, tot i que es tracta d’un recorregut més aviat planer. Les altres dues etapes són d’uns 18 quilòmetres.

La sortida és apta per a totes les edats. Cal portar calçat còmode, protecció solar, aigua i tot allò que se sol portar en aquestes ocasions. Trobareu el formulari d’inscripció i el compte bancari en aquest enllaç. La data límit d’inscripció és el 25 abril.

Foto: De la Marxa per les Terres del Gaià ja se n’han celebrat dotze edicions. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This