Presentació del llibre de contes de Francesc Cuenca el 8 d’abril a Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 8/4/2022

Aquest divendres, 8 d’abril, a les 19 hores, a la llar de jubilats de Creixell es presentarà el llibre Los cuentos que un día soñé del creixellenc Francesc Cuenca Espí.

Francesc Cuenca Espí va néixer a València fa 81 anys. però ja fa anys que viu a Creixell. Ara ha publicat el llibre Los cuentos que un día soñé, una recopilació d’històries inspirades en els seus records d’infantesa. A més, Cuenca és un enamorat de la seua València natal i de les Falles.

Actualment és un membre actiu de la Llar de Jubilats i pensionistes de Creixell i del grup de teatre La Colla del Llanto de Creixell i per això ha decidit fer la presentació del seu llibre en aquest equipament municipal del municipi.

Foto: L’autor del llibre, Francesc Cuenca. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This