El cicle ‘Contes liles, contes per a la igualtat’ arriba a Salomó l’11 d’abril

REDACCIÓ – Salomó, 7/4/2022

El Punt de lectura de Cal Cadernal acull aquest 11 d’abril a les 18:30 hores el cicle ‘Contes liles, contes per a la igualtat, organitzat el Consell Comarcal del Tarragonès. Anirà a càrrec de l’Agus Farré i està recomanat a partir dels 7 anys.  Aquesta activitat, que apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes de la comarca, té com objectiu fomentar la igualtat des de la perspectiva de gènere.

En aquesta nova edició, Cultura i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Benestar Social del Consell han posat èmfasi en la necessitat de fomentar la igualtat des de la perspectiva de gènere i busquen promoure l’adquisició d’actituds i de valors igualitàries en els infants. Aquestes sessions s’afegeixen als actes programats al voltant de la celebració del 8M-Dia Internacional de les Dones.

En aquest nou cicle hi participen els municipis de Constantí, Altafulla, els Pallaresos, Perafort, Creixell, la Canonja, Salomó, Vilallonga del Camp, la Nou de Gaià, Roda de Berà, el Catllar i Torredembarra.

Foto: El contador dels contes a Salomó serà l’Agus Farré. / CCT.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This