En marxa les obres de millora al cementiri municipal d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 1/4/2022

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquest divendres, 1 d’abril, les obres de millora al cementiri municipal. Per una banda, es renovarà el sistema de reg que havia quedat ja obsolet, i per una altra banda, s’instal·laran travesses de fusta tractada a l’entorn de la zona enjardinada, així com també s’hi disposaran bancs de formigó reciclat adients amb l’entorn amb un pes cadascun de més de 1.300 quilos.

A banda d’aquests treballs, també s’ampliarà la porta de l’actual magatzem per guardar-hi la nova màquina portadora de fèretres, així com també s’aprofitaran les obres per millorar l’accessibilitat d’aquesta dins de l’equipament amb la instal·lació de rampes per a afavorir-ne la mobilitat entre els diferents nivells del cementiri.

En una segona fase, està prevista la instal·lació d’enllumenat, fins ara, inexistent. La inversió d’aquestes obres de millora és de 20.000 euros. L’equipament romandrà tancat al públic durant un mes, termini en què es preveu que finalitzin els treballs.

Foto: Canvis al cementiri municipal d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This