Treateràpia obté dos premis a l’11è Concurs de Teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera

REDACCIÓ – Altafulla, 2/4/2022

El grup teatral altafullenc Treateràpia segueix rebent reconeixements amb el seu segon muntatge, Crema Cremada. En l’entrega de premis de l’11è Concurs de Teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera van haver de pujar dos cops a l’escenari per recollir dos guardons: Premi al millor grup i Premi al millor guió original.

A més, han estat nominats al Millor vestuari, Ana Mulet com a Millor actriu principal, Arantxa Piquer com a Millor actriu de repartiment i Marc Novell i Xavi López nominats a Millor actor de repartiment.

Escrita i dirigida per Joan Maria Vidal, Crema cremada va acabar les representacions a Calafell el passat mes de febrer després de la seva estrena l’estiu de 2020 al Catllar. S’ha pogut veure també Torredembarra, Creixell, Girona, El Vilosell, La Pobla de Montornès, Reus, Esparreguera i Mequinensa.

Foto: Integrants del grup teatral altafullenc celebrant el doble reconeixement a Esparraguera. / TREATERÀPIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This