Tot a punt per la signatura de l’Acord de col·laboració de les policies locals de Torredembarra, Creixell i Altafulla

REDACCIÓ – Torredembarra / Altafulla / Creixell, 1/4/2022

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dijous, 31 de març, l’autorització per a la signatura de l’Acord de col·laboració per a la prestació del servei de policia local als Ajuntaments de Torredembarra, Creixell i Altafulla.

Aquest acord de col·laboració i cooperació entre les policies locals té per objectiu millorar l’eficàcia i la prestació del servei entre aquests tres municipis, possibilitar l’estalvi econòmic i donar seguretat jurídica a les actuacions dels efectius de qualsevol dels tres cossos policials en qualsevol dels tres termes municipals.

Després de l’aprovació de subscriure l’acord per part dels tres plens municipals i de l’informe favorable de la Comissió de la Policia de Catalunya, reunida l’1 de febrer, el conseller d’Interior va resoldre autoritzar l’Acord de col·laboració, resolució que ara es publica.

Properament, es convocarà l’acte institucional de signatura de l’Acord a l’ajuntament de Torredembarra.

Foto:  Les policies locals de Torredembarra, Creixell i Altafulla col·laboraran més estretament a partir d’ara./ CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This