El Baix Gaià disposarà de dos nous accessos a l’autopista AP-7

REDACCIÓ – Tarragona/Roda de Berà, 24/3/2022

L’Estat invertirà 130 milions d’euros en la construcció de nous accessos en els trams de la demarcació de Tarragona de les autopistes AP-7 i AP-2 en els propers anys. Dos d’aquests nous accessos estaran al Baix Gaià, on ara només n’hi ha una -la 32- entre el terme municipal de Torredembarra i Altafulla. L’objectiu és millorar la connectivitat, permeabilitat i accessibilitat de les autopistes amb altres vies del territori.

Un d’aquests nous accessos enllaçarà l’autopista AP-7 amb l’autovia A-7 entre Ferran i La Mora i tindrà una inversió de 53,4 milions d’euros. Es calcula que usarien l’accés 8.000 vehicles al dia.

L’altre nou accés de l’AP-7 serà a Roda de Berà i es compleix una demanda històrica de l’Ajuntament del municipi i també del veí de Creixell. La inversió serà de 7.5 milions d’euros i el podrien fer servir fins a 25.000 vehicles al dia.

La intenció de l’Estat és començar les licitacions al més aviat possible.  Tot això ho han fet públic en roda de premsa aquest dijous 25 de març el Secretari d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, i del subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté.

Foto: Una imatge del futur accés a l’autopista AP-7 des de Roda de Berà. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This