L’Ajuntament de la Pobla demana voluntaris per al programa ‘Bon dia’

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 19/2/2022

A través de la regidoria de Benestar Social i amb la col·laboració de protecció Civil de la Pobla, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès vol posar en marxa el programa ‘Bon dia’ d’acompanyament telefònic a gent gran del municipi que viuen soles. Aquesta iniciativa pretén establir un contacte habitual amb les persones més vulnerables, als que més afecta la soledat no desitjada, i que no tenen a ningú per fer-los companyia.

Partint de les paraules que tots esperem escoltar cada matí, ‘Bon dia’, es buscarà mantenir converses perquè els grans se sentin acompanyats i puguin transmetre si tenen alguna necessitat.

Vols fer-te voluntari/ària?

El consistori torrenc compta ja amb diversos voluntaris/es, però no n’hi ha prou. Per això fa una crida per captar-ne més. Si vols col·laborar amb el programa, pots escriure al correu electrònic voluntaris.pobla@gmail.com.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This