Surt a licitació l’explotació de la guingueta a la platja d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 16/3/2022

L’Ajuntament d’Altafulla ha fet públic l’anunci de licitació per a l’explotació de la guingueta de la platja d’Altafulla, que s’ubicarà al carrer Pescadors, al costat de la zona de varada del Club Marítim, el camp d’esport i l’espai per als patins. La durada del contracte és de l’1 de maig al 30 de setembre de 2022 (5 mesos) amb la possibilitat d’una pròrroga d’una anualitat més per la temporada 2023.

La guingueta estarà destinada a la venda de begudes, refrescos, gelats i productes alimentaris envasats, i no es podran cuinar menjars que requereixin equips de cocció amb generació de fums (planxes, fogons, creperes, etc…), entre d’altres requisits que recull la memòria.

Tindrà una superfície total de 54 m2, dels quals com a màxim 20 m2 seran tancats i la resta seran de terrassa. La terrassa, si se’n disposa, haurà de situar-se sobre una tarima de fusta que delimiti l’espai a ocupar.

El cànon d’explotació de sortida s’ha fixat en els 4.000 euros, i el termini de presentació d’ofertes finalitzarà el proper dilluns 28 de març.

Per a més informació consulteu el contractant de l’Ajuntament d’Altafulla.

Foto: La platja d’Altafulla tindrà una guingueta aquest estiu. / TURISME ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This