El Catllar posa en marxa l’Estudi del Pla de Mobilitat Urbana

REDACCIÓ – El Catllar, 9/3/2022

El passat dijous, 3 de març, es va presentar a la ciutadania l’Estudi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del Catllar. A partir de la presentació, s’engega un Pla de participació ciutadana per implicar els veïns i veïnes del Catllar en el desenvolupament de l’Estudi. Precisament aquest dijous, 10 de març, es durà a terme la primera sessió de treball del Procés Participatiu de l’Estudi de Mobilitat.

El Servei d’Assistència Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona està donant suport a aquest estudi que ha de millorar la mobilitat, la sostenibilitat i l’emergència climàtica, a més d’humanitzar els carrers i vies del municipi.

L’Estudi comença al nucli i després s’estendrà a totes les  urbanitzacions del municipi. Paral·lelament es buscaran llocs d’aparcament nous per si se’n perden a partir de l’aplicació de les conclusions de l’estudi.

Foto: Una imatge de la presentació del Procés Participatiu de l’Estudi de Mobilitat. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This