El cicle “Contes liles, contes per a la igualtat” passarà per diversos municipis del Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/3/2022

El cicle “Contes liles, contes per a la igualtat”, que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, es desenvoluparà els mesos de març, abril i maig, a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès i passarà per diferents municipis del Baix Gaià. Aquesta activitat, que organitza l’ens supramunicipal des de fa anys, apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes de la comarca. En aquest nou cicle hi participen els següents municipis del Baix Gaià: Altafulla, Creixell, Salomó, la Nou de Gaià, Roda de Berà, el Catllar i Torredembarra.

En aquesta nova edició, Cultura i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Benestar Social del Consell han posat èmfasi en la necessitat de fomentar la igualtat des de la perspectiva de gènere i busquen promoure l’adquisició d’actituds i de valors igualitàries en els infants. Aquestes sessions s’afegeixen als actes programats al voltant de la celebració del 8M-Dia Internacional de les Dones.

El cicle el portaran a terme Imma Pujol, Karme González, Agus Farré i Muntsa Plana. Tots quatre tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques i, des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries, emocions i ens faran reflexionar. L’Imma amb “Valentes i amb empenta”, la Karme amb “Històries liles i lliures!”, l’Agus amb “Contes per afavorir la diversitat” i la Muntsa amb “Una veu pròpia”.

Programació

ALTAFULLA

Dijous 10 de març, 17.00 h, Centre d’Entitats (Parc del Comunidor)

Contacontes Imma Pujol  “Valentes i amb empenta”

CREIXELL

Dimecres 30 de març, 17.30 h, BiblioCreixell

Contacontes Agus Farré “Contes per afavorir la diversitat”

SALOMÓ

Dilluns 11 d’abril, 18.30 h, Punt de Lectura Cal Cadernal

Contacontes Agus Farré “Contes per afavorir la diversitat”

LA NOU DE GAIÀ

Divendres 29 d’abril 17.30 h, Biblioteca PuntTic

Contacontes Karme González “Històries liles i lliures!”

RODA DE BERÀ

Dissabte 14 de maig, 11.30 h, Biblioteca Joan Martorell i Coca

Contacontes Karme González “Històries liles i lliures!”

EL CATLLAR

Divendres 20 de maig, 17.00 h, Biblioteca Municipal

Contacontes Imma Pujol “Valentes i amb empenta”

TORREDEMBARRA

Dissabte 28 de maig, 18.00 h, Biblioteca Mestra Maria Antònia

Contacontes Muntsa Plana “Una veu pròpia”

Podeu consultar el programa complert de les sessions previstes a www.tarragones.cat

Foto: Muntsa Plana en un contacontes a Altafulla. / BIBLIOTECA MUNICIPAL ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This