L’Ajuntament del Catllar fa una crida a les famílies del municipi que vulguin acollir refugiats ucraïnesos

REDACCIÓ – El Catllar, 7/3/2022

L’Ajuntament del Catllar farà una tasca de coordinació i mediació per poder posar en contacte famílies refugiades a causa de la Guerra d’Ucraïna i famílies del municipi que vulguin acollir a casa seva aquestes persones.

Per això, el consistori catllarenc ha fet una crida a les famílies del municipi que vulguin acollir refugiats ucraïnesos. “L’allau de refugiats està produint una greu crisi humanitària i és urgent trobar un espai d’acollida per aquestes persones que fugen de la guerra”, avisa en un comunicat.

Les persones interessades poden trucar al 977 653 101 o enviar un correu electrònic a alcaldia@elcatllar.cat.

Foto: Una imatge de l’ajuntament del Catllar. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This