El Catllar commemora el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes

REDACCIÓ – El Catllar, 7/3/2022

L’Associació de Dones del Catllar ha organitzat diferents actes, amb el suport de l’Ajuntament del Catllar, per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Aquest dimarts, 8 de març, a les 18:15 hores, a la sala polivalent del Centre Cultural es farà la lectura del Manifest per part d’alumnes de l’Institut-Escola L’Agulla. Seguidament, la metgessa psiquiatra, coordinadora d’emergències del SEM, Giovanna Turata, pronunciarà la conferència “Què vol dir tenir salut mental. I amb el COVID que ha passat?”.

Després es projectarà “Feminicidi: Esclavatge i Sufragisme” per Raül Condel. A l’Espai d’exposició de la biblioteca es podrà veure la mostra “Construint feminismes”.

També hi ha previstos actes el cap de setmana. El dissabte 12 de març, a les 16:30 hores, exhibició de ball en línia a càrrec d’Arantxa, a la sala polivalent. I diumenge 13 de març, a les 10:00 hores, Caminada popular pel terme. Serà de baixa dificultat i el punt de trobada serà l’àrea d’autocaravanes. Finalment, a les 12 hores, vermut popular al Centre Cultural.

Foto: La metgessa psiquiatra, coordinadora d’emergències del SEM, Giovanna Turata, farà una xerrada al Catllar. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This