ÚLTIMA HORA l Troben el cos sense vida el veí de Creixell de 55 anys desaparegut des d’aquest 6 de març

REDACCIÓ – Creixell, 7/3/2022

Aquest mateix dilluns, 7 de març, per matí, han trobat el cos sense vida del veí de Creixell desaparegut des d’ahir, El grup de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell amb la Policia Local de Creixell havien engegat aquest dilluns un dispositiu de recerca al terme municipal d’un home de 55 anys del municipi desaparegut des d’aquest diumenge, 6 de març, a la matinada. El cos sense vida i sense signes de violència ha estat trobat a l’Avinguda Creixell del terme municipal creixellenc.

Es tracta de Jairo V. Q. de 55 anys i 1,70 metres d’alçada aproximadament. La preocupació de la família era per l’estat anímic del desaparegut, que va perdre la seva feina fa uns dies. L’avís el va donar al 112, Nathaly Valderrama, que va explicar que el seu pare, que havia sortit de casa a les 3:00 hores de la matinada de diumenge, no havia tornat encara.

Les patrulles de Policia Local i de Protecció Civil havien instal·lat un punt de trobada per coordinar la recerca d’aquesta persona. S’havia passat avís a les policies locals de Torredembarra i PL Roda de Berà i als Mossos d’Esquadra.

Foto: Una imatge del desaparegut. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This