La vicepresidenta primera del Parlament, Alba Vergés, visita Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 5/3/2022

Fa dues setmanes, a vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, visitava la Pobla de Montornès. Aquest divendres, 4 de març, Vergés s’ha desplaçat a una altra localitat del Baix Gaià, Creixell. Ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Jordi Llopart, i la resta de regidors i regidores de la corporació municipal de l’ajuntament creixellenc.

L’acte s’ha realitzat a la sala de plens de la Casa de la Vila. L’Alcalde Llopart ha donat la benvinguda a Creixell a la vicepresidenta Alba Vergés, que ha signat també protocol·làriament  en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell. Llopart ha volgut agrair especialment la tasca feta per la consellera. Alba Vergés en la seva etapa de consellera de Salut, especialment a la primera fase de la pandèmia de la Covid-19. La vicepresidenta s’ha mostrat molt agraïda per aquest fet.

A l’acte a la Casa de la Vila  hi ha assistit també una representació de les associacions de Creixell, concretament de la Llar de Jubilats i del futbol femení.

Després d’aquest acte, la comitiva d’autoritats s’han desplaçat a peu fins a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell, on han visitat aquest equipament municipal i han rebut les explicacions de la bibliotecària local Maribel Pérez.

A la mateixa Bibliocreixell, la vicepresidenta Vergés i la resta d’autoritats, han assistit a l’acte de Lliurament de Premis del III Certamen Literari de Narrativa Curta Papallones Liles de Creixell.

Foto; La vicepresidenta Vergés amb les autoritats polítiques creixellenques. / AJ, CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This