Creixell recull ajuda humanitària per a Ucraïna

REDACCIÓ – Creixell, 2/3/2022

Creixell ha posat en marxa una campanya de recollida humanitària per al poble ucraïnès, a través de l’associació És per tu i l’Ajuntament . Els qui vulguin participar-hi ho poden fer de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a Cal Cabaler.

El material que es pot donar són medicines bàsiques, material sanitari i roba d’abric: antiinflamatoris, analgèsics, betadine, alcohol de 96º, aigua oxigenada, esparadrap, antitèrmics, termòmetres, desinfectants, benes, guants de làtex i sacs de dormir.

Davant de l’ajuntament de Creixell i també d’altres poblacions del Baix Gaià, com Torredembarra, Altafulla o Roda de Berà, es van fer concentracions de suport al poble ucraïnès aquest dimarts, 1 de març, al vespre.

Foto: Una imatge de la concentració d’aquest dimarts, 1 de març, a Creixell. / AJ. CREIXELL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This