El PIJ de Roda de Berà crea un punt de trobada per a joves LGTBIQ+

REDACCIÓ – Roda de Berà, 23/02/2022

El proper 16 de març el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Roda de Berà posarà en marxa un nou espai, un punt de trobada per a joves del col·lectiu LGTBIQ+. Les trobades seran setmanals, els dimarts de 16 a 18 hores, i els dimecres de 18 a 20 hores, setmanes alternes.

Aquelles persones que vulguin participar-hi tindran un nou lloc on conèixer d’altres que puguin identificar-se amb les sigles LGTBIQ+ i entre tots generar un espai de confiança i seguretat, on compartir moments i parlar-hi lliurement sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere, entre d’altres temes que els puguin preocupar.

Per a més informació podeu adreçar-vos al PIJ o enviar un WhatsApp al 607 273 984.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This