Els quatre municipis de costa del Baix Gaià sumen esforços per anar junts per primer cop a una fira turística, Navartur

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/2/2022

Altafulla, Creixell, Roda de Berà i Torredembarra participaran a la 16a Fira Internacional de Turisme de Navarra ‘Navartur’, que tindrà lloc des d’aquest divendres, 25 de febrer, fins el diumenge 27 de febrer al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona. Ho faran amb un estand compartit en la que és la primera de les accions previstes per a promocionar les quatre poblacions costaneres del Baix Gaià i atraure més visitants a la subcomarca.

Amb el nom de “La Costa del Baix Gaià”, comptaran amb un espai de 18 metres quadrats per promoure el turisme d’aquestes quatre destinacions i fer-les més visibles davant d’un públic, el del nord, que és un dels mercats principals del Baix Gaià. Cadascun dels quatre municipis tindran un mostrador propi dins de l’espai comú per tal de poder presentar l’oferta turística diferenciada de cada destinació.

La Vall de l’Ebre és la zona de l’Estat d’on arriben més visitants als diferents municipis del Baix Gaià i per això s’ha considerat la fira navarresa de turisme un escenari ideal per a la primera acció conjunta dels tres municipis de la costa del Baix Gaià, al marge de la marca Costa Daurada, que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i de la qual en formen part els Ajuntaments de Torredembarra i Altafulla a través del conveni Córner. El problema del Baix Gaià és que en l’estand que impulsa la Dipitació queda diluït davant la priorització de l’àrea central de la Costa Daurada: Salou, Vila-seca-La Pineda i Cambrils.

Paquets familiars gratuïts

Entre les accions de promoció, destaca el repartiment de 400 paquets familiars gratuïts, cadascun dels quals inclou una visita al Museu de la Ràdio Luis del Olmo de Roda de Berà i visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla, al Centre Històric de Creixell i al Far de Torredembarra. Quan les famílies realitzin qualsevol de les activitats, podran omplir una butlleta per participar en un sorteig de cap de setmana ple d’experiències a la costa del Baix Gaià.

La Fira Internacional de Turisme de Navarra se centra en els viatges de proximitat. Entorns segurs, natura, cultura, gastronomia i sostenibilitat són els conceptes amb els quals les diferents comunitats de l’Estat presenten els seus estands en un any que pot servir per consolidar el turisme nacional. Navartur serà inaugurada el divendres dia 25 de febrer al matí pel conseller de desenvolupament econòmic i empresarial del Govern de Navarra, Mikel Irujo.

Més fires a la vista

Després de Navartur, els quatre municipis de la costa del Baix Gaià treballaran per participar en altres fires com la fira Expovacaciones a Bilbao, a principis de maig, i la fira de turisme d’Andorra.

Foto: Una imatge de la darrera edició de Navartur. / NAVARTUR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This