Arrenca el desplegament del 5G a Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 18/2/2022

Properament el servei mòbil de nova generació dels principals operadors mòbils sobre la banda de freqüència de 700MHz, que correspon al 5G, estarà disponible a Roda de Berà. Així s’ha informat a l’alcalde Pere Virgili a través d’una carta rebuda per part de l’empresa Llega700, contractada pels operadors mòbils per donar solució a les afectacions tècniques que el desplegament pugui provocar.

La xarxa 5G arribarà per millorar la velocitat de connexió a Internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com múltiples nous serveis que veuran la llum en els propers anys gràcies a aquesta nova tecnologia.

Aquesta utilitzarà la mateixa banda de freqüència que la televisió digital terrestre i per aquest motiu poden aparèixer determinades afectacions amb la recepció del senyal de televisió. Per donar-hi solució, l’empresa Llega700 posa a disposició dels rodencs i les rodenques el telèfon d’atenció gratuït 900 833 999 per atendre les sol·licituds de solució d’afectacions. En aquests casos un tècnic es desplaçarà fins al punt de la incidència realitzarà les tasques de condicionament necessàries, de forma gratuïta, perquè el senyal de televisió es torni a rebre correctament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This