La Pobla de Montornès rep la visita de la vicepresidenta del Parlament, Alba Vergès

REDACIÓ – La Pobla de Montonès, 17/2/2022

La vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergès, ha visitat aquest dijous, 17 de febrer, la Pobla de Montornès. Vergés ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Francesc Larios, i altres regidors del govern, i ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

Després s’han desplaçat a l’espai que ha d’ocupar el futur Centre Cultural i Vergés també ha volgut visitar el consultori municipal, que va obrir quan era consellera de Salut de la Generalitat. Allí ha conversat amb el personal sanitari i administratiu i ha donat les gràcies per la seva tasca durant la pandèmia de la Covid-19.

Foto: La vicepresidenta Vergés, al costat de l’alcalde, Francesc Larios, i el regidor Natxo Solano. / AJ: POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This