L’EINA obté el vot a favor del PSC i només li manca una abstenció per aprovar el pressupost municipal d’Altafulla 2022

REDACCIÓ – Altafulla, 14/2/2022

Malgrat haver deixat el govern municipal l’agost passat, el PSC s’ha compromès a votar a favor del pressupost municipal d’Altafulla 2022. El coalcalde Jordi Molinera, i la regidora socialista, Imma Morales, van signar el passat divendres, 11 de febrer, l’acord d’entesa entre ambdues parts, fonamentat en la incorporació de les propostes d’aquesta última. A l’EINA, únic partit d’un govern en minoria li manca un altre vot a favor o almenys una abstenció per tirar endavant els números municipals per aquest any. Una tasca complicada.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, s’ha mostrat satisfet em els micròfons d’Altafulla Ràdio d’arribar a un acord amb un partit que, tot i abandonar el govern el passat estiu, “aposta per la governança i perquè el municipi continuï en marxa”, en referència a les propostes de millora i els nous projectes.

Per la seva part, el cap local del PSC a Altafulla, Fonxo Blanch, ha transmès l’alegria de tot el grup perquè el consistori “ha sigut molt acollidor amb les nostres propostes”. En aquest sentit, ha explicat que s’han mantingut ferms en aquelles qüestions que van provocar la seva sortida del govern, i que ara han aconseguit que tirin endavant tal com les havien projectat.

Les claus de l’acord

Més enllà de l’aparcament al carrer dels Castellers, la redacció del projecte del carrer Pescadors i la possibilitat de formar part de la definició del carrer de Dalt, Blanch també ha destacat altres qüestions fonamentals de l’acord: la circulació pels carrers Llevant i Mestral en el pla de remodelació de la plaça dels Vents, mantenir l’aparcament a la plaça de les àmfores, i lògicament, l’impuls al projecte de la residència de la gent gran.

Aquest pacte no servirà de res si l’equip de govern no obté un vot a favor més, o almenys una abstenció, per aprovar el pressupost municipal 2022. Molinera ha explicat que les “negociacions continuen obertes amb tots els partits”. El regidor d’Hisenda, Dani Franquès ho ha ratificat en l’entrevista concedida a l’emissora municipal altafullenca.

Foto: Jordi Molinera (EINA)  i Imma Morales (PSC) formalitzant el pacte. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This